АНАЛІЗ ОСНОВНИХ АСПЕКТІВ ВПЛИВУ DoS-АТАК НА ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ КОМП’ЮТЕРНОЇ МЕРЕЖІ - Ruban, Ihor V.; Loshakov, Yevhenii S.; Prybylnov, Dmytro V. (Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони, 2013)
У статті проаналізовано основнівиди DoS-атак. Розглянуто шляхиїхреалізаціїдляатаккомп'ютернихмережтаможливостізахистувідних.