ВИЗНАЧЕННЯ ПІДХОДІВ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПОШТОВОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В ЛОКАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ - Furmaniyk, Andrii L.; Shkolarenko, Vasyl V.; Duzhyi, Roman V. (Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони, 2014)
Розглянуто підхід до вибору поштового серверу та його налаштування в локальних мережах підрозділів (військових частин) Збройних Сил України, в яких циркулює відкрита інформація. На основі аналізу програмних продуктів з організації поштових серверів, їх порівняння, запропонована раціональна поштова архітектура, яка відповідає вимогам та завданням локальних мереж військових підрозділів.