АНАЛІЗ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЄДНОСТІ ВИМІРЮВАНЬ В СФЕРІ ОБОРОНИ И БЕЗПЕКИ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ - Boiko, Viktor M.; Gavrylov, Anatolii B.; Rondin, Yurii P.; Kuznetsov, Ihor B.; Hudyma, Viktor P. (Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони, 2015)
З врахуванням останніх подій по підготовці Збройних Сил Російської Федерації до ведення бойових дій, в тому числі і замах на територіальну цілісність и незалежність України представлені результати виконання науково-дослідних и дослідно-конструкторських робіт по розробленню и модернізації військових еталонів Міноборони Росії для забезпечення діяльності Збройних Сил Російської Федерації, інших військ, військових формувань і органів.