АНАЛІЗ МОДЕЛЕЙ БАЗ ДАНИХ ДЛЯ ПЕРСПЕКТИВНИХ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ВІЙСЬКАМИ - Savchenko, Vitalii A.; Cherneha, Volodymyr M. (Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони, 2013)
Проведено аналіз існуючих моделей баз даних, визначені переваги та недоліки кожної моделі. Визначено напрямок досліджень для формування структури і параметрів моделі бази даних для перспективної автоматизованої системи управління військами.